Helena
Kastikainen

Helsinki

Kirjailijavierailut
Asiantuntijaluennot
Työpajat
Virtuaalivierailut

Tulosta kirjailijakooste

Kirjaudu sisään tilataksesi kirjailijavierailuita.

Kirjojeni kohderyhmä

Kuvaus

Helena Kastikainen on kirjailija, puhuja sekä milleniaalijohtajien ja milleniaalien johtamiseen erikoistunut valmentaja. Keväällä 2020 ilmestyy Kastikaisen esikoiskirja Pikkupomosta johtajaksi, joka käsittelee teemaa miten johtajaksi kasvetaan lähtökohdista huolimatta. Helena on aloittanut työuransa nuorella iällä ja on työskennellyt mm. yhtenä Suomen nuorimmista tavaratalojohtajista jo 23-vuotiaana. Itseopiskelun ja itsensä kehittämisen avulla Kastikainen pääsi vaatimattomista lähtökohdistaan huolimatta uraputkeen. Näin ollen hän omistaa kirjailijana ja puhujana suuren osan sisällöstään itsensä kehittämisen ja tiedon käytäntöön soveltamisen puolesta puhumiselle, jotta kuka tahansa voi tavoitella oman näköisiä urahaaveita.

Kirjoittamisen ja puheiden lisäksi Kastikainen auttaa yrityksiä valmentajana kasvattamaan organisaation omista young talenteista tulevaisuuden johtajia.

Mitä teen vierailulla?

Helenan puheenvuorojen aiheita ovat itsensä johtamisen lainalaisuudet, asenne, tiimin johtaminen ja itseopiskelu. Helena inspiroi yleisöjä käytännön kokemustensa kautta ja kertoo puheenvuoroissaan rehellisesti omista kipupisteistään, epäonnistumisistaan ja oivalluksistaan uransa varrelta. Tällä keinolla Helena haluaa murtaa itsensä sekä tiimin johtamiseen liittyviä myyttejä, ja antaa kuulijalle konkreettista näyttöä itsensä kehittämisen hyödyistä.

Kastikaisen kokemus työelämästä esimiehenä, yrittäjänä ja uupumuksen kokeneena korporaatiomaailman uraohjuksena merkitsevät kuulijalle helposti samaistuttavia ja omaan työhön sopivia esimerkkejä. Helena ei puhu pelkästä teoriasta, vaan jakaa niitä asioita, jotka ovat hänellä itsellään ja hänen johtamissaan tiimeissään toimineet.

Tuotanto

Pikkupomosta johtajaksi - Nuoren naisen opas, Kustantamo S&S 2020