Mirja Kärnä

 Mirja Kärnä

© Lisa McWhirter

Kuopio

Kirjailijavierailut
Asiantuntijaluennot
Virtuaalivierailut

Tulosta kirjailijatiedot

Kirjaudu ja tilaa

Kirjojeni kohderyhmä

Aikuiset , Alakoulu , Alkuopetus , Lukio/ammattikoulu , Päiväkoti/esikoulu

Kuvaus

Kävelijä ja esikoiskirjailija Mirja Kärnä (Karna) seuraa sydäntään ja tekee sitä mitä rakastaa. Mirja tuli tunnetuksi kävelemällä 7 kuukautta ja 3 650 kilometriä yksin Suomesta Espanjaan. Kirjoittamisen lisäksi Mirja toimii luovana yrittäjänä, luennoi ja inspiroi ihmisiä luovuuden ja hyvinvoinnin äärelle.

Mitä teen vierailulla?

Kerron 7 kuukauden kävelymatkastani Euroopan halki ja siitä, miten minusta tuli esikoiskirjailija. "Noin kymmenen vuotta ennen esikoiskirjan julkaisua näin unen, jossa minulle annettiin kirjan nimi ”Julia Bickwilke: Neljä valkoista koiraa”. Tiesin, että tuo kirja saa minut onnellisemmaksi. Etsin vuosia tuloksetta sen nimistä kirjaa, ja lopulta aloin ajatella, että ehkä kirja tulee fyysiselle tasolle minun kauttani, ehkä minä kirjoitan sen. Lopulta teos sai innoituksensa neljän pitkän kävelyn aikana, joista viimeisin oli seitsemän kuukauden kävely Suomesta Espanjaan."

Pidän inspiroivia luentoja ja työpajoja luovuudesta, mahdottomien haaveiden toteuttamisesta, motivaatiosta, sydämen äänen kuuntelusta sekä onnellisesta elämästä.

Minulla on impsovisaatioteatteritausta, joten pystyn heittäytymään tilanteeseen kuin tilanteeseen yhdessä yleisön kanssa. Pystyn myös kertomaan pienille lapsille matkastani ja kirjasta heidän ikätasonsa mukaisesti ja siten, että he pääsevät kuvien ja videoiden kautta mukaan huikealle kävelymatkalle Euroopan halki.

Tuotanto

Neljä valkoista koiraa Santiagon tiellä, Basam Books 2015

Neljä valkoista koiraa Santiagon tiellä on fiktiivinen romaani syvän onnellisuuden etsinnästä, ihmissuhteista, rakkaudesta, henkisestä kasvusta ja kävelemisestä. Kirjan mukaan- satempaava tarina vie lukijan Valamon luostarin kautta Etelä-Ranskassa sijaitsevalle Le Puyin -pyhiinvaellusreitille.