Mira Juntunen

 Mira Juntunen Lataa painokelpoinen kuva

Helsinki

Kirjailijavierailut
Asiantuntijaluennot
Kirjavinkkaus
Työpajat
Virtuaalivierailut
Juhlapuheet
Haastattelut / juonnot

Tulosta kirjailijatiedot

Kirjaudu ja tilaa

Lumoava omaa ajattelua inspiroiva yhteys kuulijoihin

Kirjojeni kohderyhmä

Aikuiset

Kuvaus

Ennen kirjailijan ja valmentajan uraani työskentelin 17 vuotta kansainvälisissä yrityksissä Suomen toiminnoista vastaavana managerina. Koulutukseltani olen kauppatieteiden maisteri ja olen lukenut yliopistossa myös biokemiaa ja psykologiaa. Olen somaattisen pilateksen ohjaaja ja “enkelien” kanssa olen viettänyt koko elämäni. Minulla on 2006 ja 2009 syntyneet lapset ja onnellinen parisuhde uusperheenä.

Näen, että minä asuu kehossa ja kehoo toimii tilassa. Kaikki ihon sisä- ja ulkopuolella on yhteydessä kaikkeen ja kaikki vaikuttaa kaikkeen. Enemmän kuin kokonaisvaltaista hyvinvointinäkemystäni tuon tarinoiden avulla viihdyttävästi esiin, insipiroiden kuulijan omaa ajattelua ja oman elämän kokonaisuuden ymmärtämistä. Käytän puhetta, hiljaisuutta, hengitystä, tekemistä ja liikeharjoituksia.

Mitä teen vierailulla?

Olen parhain versio itsestäni yleisön edessä: säteilevä, läsnäoleva, viihdyttävä ja omaa ajattelua inspiroiva. Tuon omaa kokemustani esiin siten, että voit löytää yhtäläisyyksiä omiin kokemuksiisi ja niiden merkityksellisyyden ymmärtämiseen ja niistä voimaantumiseen. Tuen sanomaani tieteellisillä tutkimustuloksilla ja henkisyyden näkökulmalla, koska en koe tarvetta minkäänlaiseen vastakkainasetteluun, vaan haluan tukea todella kokonaisvaltaista ja henkilökohtaisesti parhaaksi optimoitua hyvinvointia ja siihen saa kuulua se mikä siihen ihmisen omasta mielestä kuuluu.

Käytän puhetta, hiljaisuutta, hengitystä, tekemistä ja liikeharjoituksia. Rakastan keskustelua osallistujien kanssa ja haastattelijan roolia.

Ihminen syö silmillään, korvillaan, suullaan ja sormillaan. Voimme lähteä ravinnosta, mutta meidän täytyy nähdä ravinto osana kokonaisuutta, jotta ymmärrämme mitä ravitseminen on.

Tuotanto

KEHO
Kehon korjausopas, 2018, Readme.fi

MIELI
Merkitysellinen minä, 2019, Readme.fi

SISIN
Rauha, sydämen kielen sanoma, ilmestyy 2021