Jouni Hynynen

 Jouni Hynynen Lataa painokelpoinen kuva

© D.R.

Jyväskylä

Asiantuntijaluennot
Työpajat
Virtuaalivierailut
Haastattelut / juonnot

Tulosta kirjailijatiedot

Kirjaudu ja tilaa

Innostava esiintyjä luovuudesta, keksinnöistä ja immateriaalioikeuksista, joka käyttää draaman keinoja.

Kirjojeni kohderyhmä

Aikuiset , Lukio/ammattikoulu

Kuvaus

Keksintöjen tekeminen ja siihen liittyvät erityiskysymykset kuten immateriaalioikeudet. Kuinka suojaan ideani, kuinka haen patenttia jne. Pidän mielelläni myös työpajoja “keksi oma juttusi” tai kuinka minusta voi tulla keksijä. Draaman käyttö eri muodoissaan on minulle innostava asia. Työpajoissa ja luennoilla käytän mielelläni luovan kirjoittamisen metodeja, pienoisnäytelmiä, nukketeatteria sekä erityisesti videoita, joita julkaisen omalla kanavallani Innovaatiotoimittaja.

Mitä teen vierailulla?

Pidän mielelläni luovuuden ja keksimisen työpajoja ja teen innostavia esitelmiä suurille yleisöille. Pidän myös verkkokouluttamisesta ja hallitsen nykyajan välineet sitä varten. Kun haluat kannustaa yleisöäsi innovaatiotoimintaan, kutsu minut paikalle.

Silloin kun on keksitty jotain, vastaan tulee aihe nimeltä immateriaalioikeudet. Kun tarvitset jonkun selittämään mistä patenteissa, tavaramerkeissä ja tekijänoikeuksissa on kyse, minä olen mies paikallaan.

Tuntuuko sinusta, että seminaarit ovat puuduttavia ja väkeä pitäisi herätellä? Tuskinpa minun esiintymiseni jälkeen - sellaista palautetta minulle on annettu. Ripaus draaman käyttöä tai rohkea performanssi mukava lisämauste, meille molemmille.

Millaista on olla harrastajanäyttelijä? Mitä se voi tarjota elämälle ja ihmisenä kasvamiselle? Siitä voisin kirjoittaa paksun kirjan.

Tuotanto

Ilmaa hintoihin, 2013, Kirjakaari
https://www.kirjakaari.fi/maakuva/lahjakirjat/ilmaa-hintoihin-ipr-ja-aineeton-lisaarvo/

Keksijä, 2016, Jyväskylän kansannäyttämö
https://naytelmat.fi