Jouni
Hynynen

 Jouni Hynynen

© Sonja Matilainen

Leppälahti (Jyväskylä)

Kirjailijavierailut
Asiantuntijaluennot
Työpajat
Virtuaalivierailut

Tulosta kirjailijakooste

Kirjaudu sisään tilataksesi kirjailijavierailuita.

Kirjojeni kohderyhmä

Aikuiset , Lukio/ammattikoulu , Yläkoulu

Kuvaus

Olen innostava persoona, luovuuden ja keksimisen erikoisasiantuntija. Erikoisalaani on myös innovaatiotoiminta ja immateriaalioikeudet, joiden osalta olin joskus asiantuntija, sittemmin guru, nyttemmin instituutio. Opiskelen jatkuvasti ja kehitän osaamistani. Minusta tuli tubettaja ja näyttelijä sekä näytelmäkirjailija. Ydinfyysikon koulutukseni antaa kaikkeen tähänkin hyvän pohjan.

Niin kirjani kuin näytelmänikin pohjautuvat itse vahvasti elettyyn elämään. Nykyisessä virkatyössäni valtion palveluksessa autan yrityksiä kansainvälistymään. Kaikessa mitä teen on aina mukana toisten opettaminen, valmentaminen ja sparraus. Elämässä on paljon opittavaa, mitähän seuraavaksi?

Mitä teen vierailulla?

Pidän mielelläni luovuuden ja keksimisen työpajoja ja teen innostavia esitelmiä suurille yleisöille. Pidän myös verkkokouluttamisesta ja hallitsen nykyajan välineet sitä varten. Kun haluat kannustaa yleisöäsi innovaatiotoimintaan, kutsu minut paikalle.

Silloin kun on keksitty jotain, vastaan tulee aihe nimeltä immateriaalioikeudet. Kun tarvitset jonkun selittämään mistä patenteissa, tavaramerkeissä ja tekijänoikeuksissa on kyse, minä olen mies paikallaan.

Tuntuuko sinusta, että seminaarit ovat puuduttavia ja väkeä pitäisi herätellä? Tuskinpa minun esiintymiseni jälkeen - sellaista palautetta minulle on annettu. Ripaus draaman käyttöä tai rohkea performanssi mukava lisämauste, meille molemmille.

Millaista on olla harrastajanäyttelijä? Mitä se voi tarjota elämälle ja ihmisenä kasvamiselle? Siitä voisin kirjoittaa paksun kirjan.

Tuotanto

Ilmaa hintoihin - IPR ja aineeton lisäarvo, Kirjakaari, 2013
How to Protect your Business - Introduction to IPR, Apple iBooks Store, 2013
Keksijä - kaksiosainen näytelmä, 2015 (löytyy tietokannasta www.naytelmat.fi)
Suojaa kilpailuetusi – IPR pähkinänkuoressa, e-kirja 2012
Innovaatiopokeri, korttipeli 2005
Rakentajan fysiikka, oppikirja 1995