Tiina
Hotti

Esiintymispaikat

Yläkoulu , Lukio , Ammatillinen oppilaitos , Kansalais- ja työväenopisto , Yliopisto ja korkeakoulu , Kirjasto , Kulttuurikeskus tai taidelaitos , Yritys tai kaupallinen tilaisuus , Yhdistys tai järjestö , Seurakunta , Kulttuuritapahtuma , Juhlat tai yksityistilaisuus

Maakunta

Päijät-Häme

Kuvaus

Olen toimittajataustainen, ensimmäinen kustantajan kanssa julkaistu kirja Error – Mielen häiriöitä ilmestyi 17.2.2016. Olen toinen kirjan kirjoittajista, pääkirjoittaja on Elina Järvi. Aiheena oli mielenterveys, jonka asiantuntija en ole. Kirjaan on haastateltu erilaisen mielenterveysdiagnoosin saaneita sekä alan ammattilaisia. Tykkään tarttua tabuihinkin aiheisiin. Kerronnassani käytän joskus ”rajuakin” ilmaisua, mutta esim. kirjassa ei missään tapauksessa ole haluttu loukata sairastuneita.

Mitä teen vierailulla?

Kaikki mahdolliset tavat käyvät, aihe ratkaisee ennemminkin. Olen ollut kirjastossa, kirjakaupassa, mielenterveysalan messuilla, seminaareissa ja muissa tapahtumissa. Tykkään vuorovaikutuksellisista tilaisuuksista, joissa kaikki keskustelevat. Voin olla osana ryhmää ja se eri variaatioissaan onkin mieluisampi tapa esiintyä kuin popottaa yksin.

Tuotanto

Error - Mielen häiriöitä, Like 2016. Kirjan päätekijä on Elina Järvi ja kirjan valokuvaajina ovat olleet pääkuvaajana Olga Poppius sekä Pasi Murto.