Anu
Hopia

 Anu Hopia Lataa painokelpoinen kuva

© Ara Hopia

Helsinki

Asiantuntijaluennot
Työpajat
Virtuaalivierailut

Tulosta kirjailijakooste

Kirjaudu sisään tilataksesi kirjailijavierailuita.

Esiintymispaikat

Yläkoulu , Lukio , Ammatillinen oppilaitos , Kansalais- ja työväenopisto , Yliopisto ja korkeakoulu , Kirjasto , Kulttuurikeskus tai taidelaitos , Yritys tai kaupallinen tilaisuus , Yhdistys tai järjestö , Kulttuuritapahtuma

Maakunta

Uusimaa

Kuvaus

Ruoan tutkimukseen liittyvä tietokirjailija.

Mitä teen vierailulla?

Luentoja (aiheet esim. ”Molekyyligastronomia – luonnontieteellinen näkökulma ruokaan”, ”Kemiaa keittiössä”, ”Myytit murtuvat keittiössä”), demoja, työpajoja (esim. myyttien murtamista), luonnontieteellisiä kokkikursseja. Luennon ja demot vedän itsenäisesti, työpajoihin ja kokkikursseille tarvitsen apua esim. järjestävältä taholta.

Tuotanto

Vähemmän lihaa - kohti kestävää ruokakulttuuria, toim. Hanna Mattila, Gaudeamus 2016
Kasvikset kemistin keittiössä, Minerva 2016
Kaksi Kokkia ja Kemisti, Nemokustannus 2014
Kemiaa Keittiössä, Nemokustannus 2008
Moniaistinen keittokirja, Turun yliopisto, www.5DCookbook.fi