Anu Hopia

© Ara Hopia
Helsinki
Asiantuntijaluennot
Työpajat
Virtuaalivierailut
Tulosta kirjailijan esittely ja tuotantotiedot. Voit hyödyntää koostetta vierailun markkinoinnissa.
Kirjojeni kohderyhmä
Kuvaus
Ruoan tutkimukseen liittyvä tietokirjailija.
Mitä teen vierailulla?
Luentoja (aiheet esim. Molekyyligastronomia luonnontieteellinen näkökulma ruokaan, Kemiaa keittiössä, Myytit murtuvat keittiössä), demoja, työpajoja (esim. myyttien murtamista), luonnontieteellisiä kokkikursseja. Luennon ja demot vedän itsenäisesti, työpajoihin ja kokkikursseille tarvitsen apua esim. järjestävältä taholta.
Tuotanto
Vähemmän lihaa - kohti kestävää ruokakulttuuria, toim. Hanna Mattila, Gaudeamus 2016
Kasvikset kemistin keittiössä, Minerva 2016
Kaksi Kokkia ja Kemisti, Nemokustannus 2014
Kemiaa Keittiössä, Nemokustannus 2008
Moniaistinen keittokirja, Turun yliopisto, www.5DCookbook.fi