Saku Heinänen

 Saku Heinänen Lataa painokelpoinen kuva

© Ena Rönns / Saku Heinäsen perhealbumi

Helsinki

Kirjailijavierailut
Asiantuntijaluennot
Työpajat
Virtuaalivierailut

Tulosta kirjailijatiedot

Kirjaudu ja tilaa

Esiintymisissäni päähenkilö on kuulija, jonka iän, kiinnostuksen tai taitotason mukaan valmistelen puheeni ja työpajani.

Kirjojeni kohderyhmä

Aikuiset , Alakoulu , Lukio/ammattikoulu , Yläkoulu

Kuvaus

Olen kirjoittanut ja kuvittanut kolme lastenromaania ja yhden romaanin aikuislukijoille. Olen ollut ehdolla Finlandia Junior -palkinnon ja Arvid Lydecken -palkinnon saajaksi. Pidän mielikuvituksen, maagisen tai mystisen, sekoittumisesta arkeen. Taustaltani olen graafinen suunnittelija ja kuvittaja, joten tuntui luontevalta suunnata ensimmäiset tarinani nuorille lukijoille, joille kuvitus saattaa olla tärkeä osa tarinaa tai tukea sitä. Esiintyjänä olen kokenut, sillä olen opettanut työkseni mm. Aalto-yliopistossa ja tehnyt paljon vierailuja sekä vetänyt työpajoja oppilaitoksissa ja kirjastoissa. Kypsässä iässä päätin vielä opiskella uuden ammatin: viimeistelen tällä hetkellä oikeustieteen maisterin tutkintoa Helsingin yliopistossa.
Jag uppträder även på svenska, som är mitt andra hemmaspråk.
I can do presentations or workshops in English, which I have used professionally for years.

Mitä teen vierailulla?

Voin vierailuilla kertoa kirjailijan ja kuvittajan työstäni sekä siitä, mistä tarinankerronnassa on kyse. Voin vetää työpajoja, joissa ohjaan oman tarinan tekemisessä. Puhun ja näytän esimerkkejä paitsi tekstistä, myös kuvista ja kuvakerronnasta. Vierailun sisältö ja toteutus voi vaihdella ryhmän koon, osallistujen iän ja vierailulle varatun ajan mukaan. Minulla on kokemusta sekä ala-asteikäisille esiintymisestä että korkeakouluopetuksesta.

Tuotanto

https://www.tammi.fi/kirjailija/saku-heinanen
http://www.ahlbackagency.com/author/9984/

Vuoden lyhyimpänä ja pisimpänä päivänä, 2018, Tammi (aikuisille)
Zaida ja taistelupari, 2017, Tammi (teksti ja kuvitus)
Sisarla, 2016, Tammi (kuvitus; teksti: Salla Simukka)
Zaida ja elovalkeat, 2015, Tammi (teksti ja kuvitus)
Zaida ja lumienkeli, 2014, Tammi (teksti ja kuvitus)