Markku
Hattula

 Markku Hattula

Riihimäki

Kirjailijavierailut
Asiantuntijaluennot
Kirjavinkkaus
Työpajat

Tulosta kirjailijakooste

Kirjaudu sisään tilataksesi kirjailijavierailuita.

Esiintymispaikat

Päiväkoti/Esikoulu , Alakoulu , Kansalais- ja työväenopisto , Kirjasto , Kulttuurikeskus tai taidelaitos , Yritys tai kaupallinen tilaisuus , Yhdistys tai järjestö , Seurakunta , Kulttuuritapahtuma , Juhlat tai yksityistilaisuus

Maakunta

Kanta-Häme

Kuvaus

Pitkän linjan proosakirjailija, romaanit, viime aikoina sotaromaanit. Nyt perehtynyt myös maahanmuuttoon, syksyllä tulossa elämäkerta Abdirahim Hususta, kirjoitettu yhdessä Husun kanssa. Keväällä 2017 ilmestynyt lastenkirja Räppikukko Riekuu maailmalla (kuvitus Suvi Kari), joka käsittelee mm tasa-arvoa ja erilaisuuden hyväksymistä. Pitkä kokemus kirjoittajakoulutuksesta, mm seniorien elämäkertakirjoittaminen. Esiintymistaitoinen johtunen mm pitkästä kouluttajakokemukesta. Valmis matkustamaan Riihimäeltä myös kauemmaksi.

Mitä teen vierailulla?

Valmis pitämään mm työpajaa, jossa osallistujat voivat kirjoittaa omista kokemuksista. Hyvä luentokokemus, kirjoittajakoulutuksesta pitkä kokemus. Aiheita: oma elämäkerrallinen kirjoittaminen, sotaromaanit, maahanmuutto, eläinhahmot lastenkirjassa, riimittely jne. Olen ollut mukana kirjoittamassa mm kahta luovan kirjoittamisen opasta.

Kirjallisuusterapiaohjaajan kokemus, luentoja ja harjoituksia esim eheyttävästä kirjoittamisesta, miten omat vaikeatkin elämänkokemukset voi purkaa tekstiksi.

Tuotanto

Tuotantoa mm:
Minä Husu, suomalialainen. Abdirahim Husseinin tarina, Minerva, tulossa syyskuussa 2017
Kaukopartion kostoisku, Minerva 2015
Kaukopartion kujanjuoksu, Minerva 2014
Kaukopartio virittää ansan, Minerva 2013
Akat (piirrokset Baker Youssuf), Maahenki 2013
Eturintaman iskujoukon torjuntavoitto, Minerva 2013
Eturintaman iskujoukko iskee takaisin, Minerva 2012
Eturintaman iskujoukko: romaani talvisodan ratkaisun hetkistä, Minerva 2011

Lastenkirjat
Räppikukko Riekuu maailmalla (kuvitus Suvi Kari), Tekstitalli 2017