Reija
Glad

 Reija Glad Lataa painokelpoinen kuva

© Rebecca Korkatti

Oulu

Kirjailijavierailut
Kirjavinkkaus
Virtuaalivierailut

Tulosta kirjailijakooste

Kirjaudu sisään tilataksesi kirjailijavierailuita.

Esiintymispaikat

Yläkoulu , Lukio , Ammatillinen oppilaitos , Kansalais- ja työväenopisto , Kirjasto , Kulttuurikeskus tai taidelaitos , Kulttuuritapahtuma

Maakunta

Pohjois-Pohjanmaa

Kuvaus

I am an author (born 1987) from Oulu with first novella published and first novel on the way. I have a background in theatre so as a performer I have lots of energy and I usually throw in a bit of improv also. I’ve performed at Helsinki Book Fair and at libraries but I’d love to work with young people, especially girls.

Mitä teen vierailulla?

Kerron toteutuneesta haaveestani eli työstäni kirjailijana sekä aiheista, jotka ovat minulle tärkeitä ja jotka toistuvat teksteissäni: luonto, köyhyys, lama, päihdeongelmat. Ihminen on arvokas kaikesta huolimatta. Teosteni näkökulma on usein nuoren tai nuoren aikuisen. Puhun mielelläni myös haasteista kirjailijaksi tulemisen tiellä.

Feministinen näkökulma on minulle tärkeä, keskustelen mielelläni siitä, miten tärkeää naisten on tukea toisiaan sekä siitä, miten omat vaikeat kokemukset ja muistot voi kääntää kirjailijana vahvuudeksi.

Tuotanto

Esikoisteokseni Rikki julkaistiin 2017. Toinen kirja on tulossa! Ennen esikoista olen kirjoittanut teatterihistoriikin sekä näytelmiä harrastajaryhmille. Lisäksi novelleja ja esseitä kulttuurilehdissä.