Ann-Sofi Carlsson

 Ann-Sofi Carlsson Lataa painokelpoinen kuva

© Pia Hildén

Vasa

Föreläsningar
Virtuella författarbesök
Författarbesök

Tulosta kirjailijatiedot

Kirjaudu ja tilaa

Jag är verksam som författare och ämneslärare i gymnasiet. Jag skriver både poesi och prosa, men kanske är novellgenren min specialitet.

Kirjojeni kohderyhmä

Gymnasium , Vuxna

Kuvaus

Jag är bosatt i Vasa och jobbar vid sidan av mitt författarskap som lektor i matematiska ämnen i Vörå samgymnasium. Hittills har jag gett ut två novellsamlingar och två romaner. Jag talar gärna om mitt författarskap och om hur man genom läsande och skrivande kan utvecklas som skribent. Jag kan hålla en föreläsning inför en större grupp eller läsa utdrag ur egna texter. I en mindre grupp kan jag presentera novellen som form och hålla skrivövningar. Tidigare har jag uppträtt på skolor, i bibliotek och i samband med olika kulturevenemang.

Mitä teen vierailulla?

Jag kan erbjuda olika sorters författarbesök. På ett bibliotek kan jag berätta om mina böcker och tala allmänt om skrivande och läsande. I en skolklass kan jag presentera novellen som form och hålla skrivövningar. Jag kan ge tips på hur man redigerar sina texter. I samband med ett kulturevenemang kan jag uppträda med högläsning.

Tuotanto

Fyra döttrar, 2020, Marginal
Labyrinten, 2019, Marginal
Inget har hänt, 2017, Scriptum
Jag undrar hur det känns att falla fritt, 2015, Scriptum