Harri
Veistinen

Ställen för uppträdanden

Lågstadium , Högstadium , Gymnasium , Yrkesskola , Arbetarinstitut , Universitet , Bibliotek , Kulturcentrum eller -institution , Förening , Kulturevenemang

Landskap

Birkaland

Beskrivning

Tarinat ovat olleet elämääni lapsuudesta alkaen ja mielellään ne saisivat olla sitä tappiin asti. Olen Taiteen maisteri ja kirjoittanut ammattimaisesti tarinoita pian 25 vuotta: tv-käsikirjoituksia, kuunnelmia, pelikäsikirjoituksia ja kirjoja. Minulla on kenties hyödyllistä informaatiota tarinankerronnasta.

Vad jag gör under besöken

Mitä teen vierailulla? Luultavasti jännitän. Mutta sen lisäksi voisin kertoa tarinanrakentamisesta ja kirjoittamisesta. Aiheenani voisi olla tv-käsikirjoittaminen, nuorille kirjoittaminen, ryhmäkirjoittaminen ja luovuus ylipäätään. Ja jos mennään oikein syvälliseksi, voisin keskustella tunteja pelkästään Tähtien sodasta, Jane Austenista, Paluu tulevaisuuteen -trilogiasta, Dallasista ja Kiss-bändistä... Tai sitten voimme puhua vain kirjoittamisesta.

Haastattelu sujuisi parhaiten ja työpaja sekä ryhmäkeskustelukin onnistuisi, mutta ääneen lukemaan en ala, se on jämpti.

Produktion

Kotitekoisen poikabändin alkeet, nuortenromaani, Kustantamo S&S, 2016
17 on rakkauden luku, Storytel, 2018
Kotitekoisen poikabändin vaiheet, nuortenromaani, Kustantamo S&S, 2019

Rakastuin mä luuseriin, tv-sarja, TV2, 2005
Mun ainoot 30 minsaa, tv-sarja, TV2, 2013
Lelumesta, tv-sarja, Pikku Kakkonen, TV2, 2019