Anniina Tarasova

 Anniina Tarasova Ladda en bild som kan publiceras

© Marek Sabogal / Gummerus

Helsinki

Författarbesök
Föreläsningar
Bokprat
Verkstäder
Virtuella författarbesök
Intervjuare / konferencier

Skriv ut faktapaket

Logga in och beställ

Olen urariskien, epäonnistumisten ja suomalaisen nykykirjallisuuden suuri ystävä.

Målgruppen för mina böcker

Aikuiset

Beskrivning

Olen työskennellyt päätoimisena kirjailijana nelisen vuotta ja julkaissut kaksi Venäjälle sijoittuvaa mysteeriromaania.
Olen tehnyt urani kasvuyrityksen johdossa ja nuorten korkeakoulutettujen rekrytointien parissa, mistä varmasti johtuu romaanieni työelämäpainotus. Kirjoitin esikoisromaanin käsikirjoitusta 7 vuotta ja kokonaiset 7 eri versiota. Tämän puristuksen jälkihiellä tituleeraan itseäni pitkäjänteisen ja tavoitteellisen kirjoittamisen asiantuntijaksi. Romaanini tapahtumapaikkana on Pietari, jossa olen itse opiskellut ja työskennellyt puolitoista vuotta aikuisiälläni.

Oppilaitoksissa olen puhunut yrittäjyydestä, kirjoittamisesta ja omasta mutkittelevasta urapolustani erilaisten ammattien kautta kirjailijaksi. Kansalaisopistoissa ja yliopistoissa olen puhunut kirjailijuudesta, kirjoittamisesta ja julkaisukynnyksen ylittämisestä. Yrityksissä olen puhunut yritysmaailmaan sijoittuvien romaanieni lisäksi luovuuden hyödyntämisestä omassa työssä.

Vad jag gör under besöken

Puhun mielelläni kaikesta kirjoittamiseen ja kirjailijan uraan liittyvästä. Sen lisäksi luennoin poukkoilevista urapoluista ja yrittäjyydestä. Kerron epäonnistumisistani, isojen riskien ottamisesta ja epävarmuuden sietämisestä, mikä on kuulunut työhöni kasvuyrityksen johdossa ja nyttemmin kirjailijana. Olen kiinnostunut siitä, mitä eri luovuuden lajeja harjoittamalla voi saada omaan työhönsä niin luovalla kuin millä tahansa muullakin alalla.

Hyvin epämuodollisen esiintymisnäytteeni saa halutessaan katsomalla Youtubesta suomalaisista kirjailijoista kertovaa sarjaani Anniinan iltashotit (ensimmäisen kauden 4 jaksoa ilmestyvät syyskuun 2020 aikana).

Produktion

https://www.gummerus.fi/fi/kirjailija/anniina-tarasova/2026/

Kuoleman kulissit, 2020, Gummerus
Venäläiset tilikirjani 2018, Gummerus