Helena Syrjälä

 Helena Syrjälä Ladda en bild som kan publiceras

© Sari Mendez

Seinäjoki

Författarbesök
Bokprat
Verkstäder
Virtuella författarbesök
Festtal

Skriv ut faktapaket

Logga in och beställ

Olen ympäristön ja erilaisten ilmiöiden herkkä havainnoija, tarkkailija sekä suora ja rehellinen tulkitsija. Sanon asioita ääneen.

Målgruppen för mina böcker

Aikuiset , Lukio/ammattikoulu

Beskrivning

Olen vuonna 1988 syntynyt seinäjokelainen yrittäjä, opiskelija ja kirjailija. Alunperin olen syntynyt ja kasvanut lapsuuteni Perhossa. Kasvoin maalla isossa perheessä. Runous ja kirjallisuus on ollut vahvasti elämässäni läsnä lapsuudesta asti. Rakastan teatteria, musiikkia, suuria tunteita, taidehistoriaa ja psykologiaa.

Kirjoittajana minua ovat inspiroineet suuresti mm. Edith Södergran, Eino Leino, Sofi Oksanen ja Anna-Leena Härkönen. Olen herkkä, luova ja analyyttinen. Inspiroidun kohdatessani muita taiteen tekijöitä ja yleensäkin ihmisiä, joiden kanssa minun on introverttina helppo olla vuorovaikutuksessa. Olen myös suora ja rehellinen, ja koen tarpeellisena puhua vaikeista aiheista ja ilmiöistä ääneen.

Olen esiintynyt pianistina, kuorossa sekä kirjailijana erilaisissa tapahtumissa ja juhlatilaisuuksissa.

Vad jag gör under besöken

Runous ja novellit ovat sydäntäni lähellä. Olen kiinnostunut erilaisten runoilijoiden historiasta, luovuuden takana olevista tarinoista.

Haluan puhua rohkeudesta ja intuitiivisuudesta, ihmisen kannattaa kuunnella itseään ja luottaa itseensä.

Kirjoittaminen ja lukeminen voi olla terapeuttista. Lukeminen avaa omaan itseen ja ympärillä oleviin ihmisiin uusia maailmoja, Kirjoittaminen merkitsee minulla tapaa ilmaista itseäni ja mielipiteitäni.

Psykologia ja mielenterveyteen liittyvät aiheet kiinnostavat minua suuresti. Olen valmis kertomaan omasta elämänpolustani, ja keskustelemaan ajankohtaisista aiheista.

Produktion

Rikkonaisuuksia, 2022, Mediapinta Oy
Kaikki mitä tiedän elämästä (MP3), tekijät Helena Syrjälä & Sami Lust, 2021, Cordial Voice
Kaikki mitä tiedän elämästä, 2019, Mediapinta Oy
Vain sinä olet kulkenut polkuasi, 2019, Mediapinta Oy