Marisha Rasi-Koskinen

 Marisha Rasi-Koskinen Ladda en bild som kan publiceras

© Harri Hinkka / WSOY

Tampere

Författarbesök
Föreläsningar
Verkstäder
Virtuella författarbesök

Skriv ut faktapaket

Logga in och beställ

Palkittu kirjailija ja psykologi, joka kirjoittaa ajan, paikan ja kulttuurien rajat ylittävää, yleisinhimillistä proosaa.

Målgruppen för mina böcker

Vuxna , Gymnasium/yrkesskola , Högstadium

Beskrivning

Olen tamperelainen kirjailija, joka kirjoittaa sekä aikuisille että nuorille. Kirjoittamalla havainnoin ja tutkin erityisesti ihmismielen sisäistä maisemaa mutta kaikki teokseni ovat myös vahvasti yhteiskunnallisia. Kirjoittajana minua kiinnostavat erilaiset rajapinnat ja murroskohdat sekä ihmismielen sisällä, ihmisten välillä että elämässä ja maailmassa.

Olen koulutukseltani psykologi ja ennen vapaaksi kirjailijaksi ryhtymistä työskennellyt pitkään lasten, nuorten ja perheiden parissa. Kirjoittamisen lisäksi käytän valokuvaa tarinoideni ja sisäisen todellisuuteni kuvittamiseen. Keväällä 2019 ilmestynyt nuortenromaanini Auringon pimeä puoli voitti lasten- ja nuortenkirjallisuuden Finlandia-palkinnon.

Vad jag gör under besöken

Kerron teosteni synnystä ja kirjailijan työstä sekä kirjoittamisesta prosessina (inspiraatio, alitajunnan kautta kirjoittaminen, kirjoittaminen seikkailuna). Kerron mielelläni myös psykologin ja kirjailijan työn yhteydestä sekä esimerkiksi valokuvauksen ja musiikin merkityksestä kirjoittamisessa. Voin myös teettää kirjoitusharjoituksia.

Produktion

REC, romaani, Kustantamo S&S 2020
Auringon pimeä puoli, nuortenromaani, WSOY 2019
Eksymisen ja unohtamisen kirja, romaani, WSOY 2017
Vaaleanpunainen meri, novellikokoelma, WSOY 2014
Valheet, romaani, WSOY 2013
Katariina, romaani, Avain 2011