Pontus
Purokuru

 Pontus Purokuru Ladda en bild som kan publiceras

© Nauska / Into Kustannus Oy

Helsinki

Författarbesök
Föreläsningar
Bokprat

Skriv ut faktapaket om författaren

Logga in för att boka ett författarbesök

Ställen för uppträdanden

Gymnasium , Yrkesskola , Arbetarinstitut , Universitet , Bibliotek , Kulturcentrum eller -institution , Förening , Kulturevenemang

Landskap

Nyland

Beskrivning

Pontus Purokuru (s. 1987) on pop-filosofi, tietokirjailija, toimittaja, podcastaaja ja bloggaaja. Hänen aiheitaan ovat aktivismi, filosofia ja mediakritiikki, joista hänellä on kokemusta eri puolilta barrikadeja.

Purokuru on julkaissut yhteiskunnallisia liikkeitä ja median vallankäyttöä käsittelevät tietokirjat. Hän ylläpitää Toimittaja testaa -Facebook-sivua ja blogia sekä tekee Mikä meitä vaivaa -podcastia.

Vad jag gör under besöken

Puhun aktivismista, radikalismista ja yhteiskunnallisen vaikuttamisen erilaisista muodoista, kirjoittamisesta, median vallankäytöstä ja mediakritiikistä sekä pop-kulttuurin poliittisesta analyysista.

Olen esiintynyt luennoilla, paneelikeskusteluissa ja keskustelutilaisuuksissa, lukion oppitunneilla sekä radiossa. Parhaimmillani olen luennoidessani ja kommentoidessani.

Produktion

Suoraa toimintaa! Autonomiset liikkeet Suomessa 1986-2016 (yhdessä Anton Montin kanssa, Into 2018)
Luokkavallan vahtikoirat – Miten suomalaiset toimittajat auttavat eliittiä pysymään eliittinä (yhdessä Emilia Kukkalan kanssa, Into 2016)