Elina Pulli

Espoo

Författarbesök
Föreläsningar
Verkstäder

Skriv ut faktapaket

Logga in och beställ

Målgruppen för mina böcker

Beskrivning

Liikkua ja lukea, sanat liikkeiksi pukea – tai toisin päin. Kirjoitan lapsille liikkumaan houkuttelevia tarinoita ja loruja. Ammattikasvattajille kirjoitan käytännön työtä helpottavia tietokirjoja lasten liikunnasta. Lisäksi sepitän dekkareita ja omia esiintymisiäni varten kynäilen lavarunoja. Bloggaan nimellä Pulina Elli ja esiinnyn mielelläni.

Olen koulutukseltani kasvatustieteiden maisteri ja ammatiltani varhaiskasvatuksen asiantuntija.

Vad jag gör under besöken

Minulta voi tilata esimerkiksi esiintymisen, jossa luen lasten vanhemmille omia vauvalorujani kahvikupin ääressä tai kerron kirjoistani isollekin yleisölle. Lapsille puhun mielelläni niin, että vierailuun voidaan liittää toimintaa, esimeriksi runotyöpajan aloittaisin loruloikilla.

Olen kokenut kouluttaja. Innostava ja kuulijoita toiminnallisesti osallistava luento liikkumisen ja lukemisen merkityksestä lapsuusvuosina onnistuu mainiosti. Samoin puheenvuoro kirjan tekemisen vaiheista suoraan lapselle suunnattuna.

Puhun mieluiten lukemisesta, liikkumisesta ja runoista. Haluan rohkaista lapsia ja lasten kanssa toimivia kokeilemaan uutta ja olemaan rohkeita. Usein ujutan puheeseeni myös maininnan siitä, että lukihäiriökään ei ole este kirjojen kirjoittamiselle. Suunnittelen esiintymisen sisällön mielelläni tilaajan kanssa yhdessä.

Produktion

Uusimmat teokset:
Sylisampo, runokirja, Lasten Keskus 2018
Sylityksin vauvan kanssa, SanomaPro Oppi&Ilo 2019 (Lorukirja)
Aapelinkatu 8, Storytel Original 2018 (Lastenromaani)