Markus Majaluoma

 Markus Majaluoma

© Veikko Somerpuro / WSOY

Valko (Loviisa)

Författarbesök
Verkstäder

Skriv ut faktapaket

Logga in och beställ

Målgruppen för mina böcker

Beskrivning

Olen kuvittaja-kirjailija-animaattori-sarjakuvapiirtäjä-laulaja-muusikko-säveltäjä. Itseilmaisun moniottelija, jolle kirja on vain yksi julkaisun väline, ei kuitenkaan vähäisin. Uskon lastenkirjan pärjäävän, ainakin sisältönsä puolesta, olkoon ulostulo sähköisenä tai papyrukseen kirjailtuna. Sisältö on aina muotoa vahvempi. Lapset rakastavat kuvia, aikuinen tekstiä, siinä hyvän lastenkirjan salainen kaava. Lastenkirja on oma kirjallisuuden lajinsa. Ainoa, joka suunnitellaan yhdessä luettavaksi, taiteellisin äänenpainoin tietenkin.

Vad jag gör under besöken

Piirrän, sillä se jättää ihmisen aivoihin ikuisen jäljen. Kerron tarinoita, sillä niistä koostuu elämä. Kerron lukemisen tärkeydestä, taiteen voimasta, itseilmaisun pelastavasta piiristä. Voin opettaa kirjoittamista, piirtämistä ja sarjakuvailmaisua, tai näitä kaikkia yhdessä.

Työpaja kokemusta minulla on sarjakuvakielestä, animaatiokäsikirjoituksesta (plus hahmosuunnittelu) ja runotyöpajasta (räppi-työpaja, jossa luokka laulaa koosteensa musapohjaan). Voin liittää sanalliseen ilmaisuun piirtämistä tarvittaessa.

Produktion

20 omaa lastenkirjaa, 50 kirjankuvitusta