J.P
Laitinen

 J.P Laitinen Ladda en bild som kan publiceras

© Jarkko Mikkonen

Tampere

Författarbesök
Föreläsningar
Bokprat
Verkstäder
Virtuella författarbesök

Skriv ut faktapaket om författaren

Logga in för att boka ett författarbesök

Ställen för uppträdanden

Daghem , Förskola , Lågstadium , Högstadium , Gymnasium , Yrkesskola , Arbetarinstitut , Universitet , Bibliotek , Kulturcentrum eller -institution , Företag , Förening , Församling , Kulturevenemang , Fest eller privat tillställning

Landskap

Birkaland

Beskrivning

Miten pitää yllä tarinan imu? Miten romaanin rakenne pitäisi suunnitella? Miten yhdistää luovalla tavalla fakta ja fiktio?

Olen tamperelainen palkittu kirjoittaja. Esikoisromaanini Lume (Teos 2019) oli Helsingin Sanomien kirjallisuuspalkintoehdokkaana 2019 ja sijoittui kilpailussa toiseksi. Olen saanut useita palkintoja myös toimittajana ja tietokirjailijana.

Tietokirjojen myötä minusta on tullut erittäin kokenut esiintyjä, ja pystyn puhumaan monimutkaisistakin aiheista selkeästi ja innostavasti. Tällä hetkellä puhun mieluiten fiktion kirjoittamisesta ja tietenkin Lume-romaanista.

Vad jag gör under besöken

Tilaaja saa napakan ja viihdyttävän puheenvuoron uusien maailmojen luomisesta kirjoittamalla. Erityisesti fiktion kirjoittaminen on minulle rakas aihe juuri nyt: Miten tehdä henkilöhahmoista eläviä? Miten varmistan, ettei lukija pety tekstiini? Miten pitää yllä tarinan imu? Entä miten kirjoittaa esikoisromaani ja saada se julki arvostetun Teos-kustantamon kautta?

Produktion

Lume, romaani, Teos 2019
Valomerkki – Energiapula ja makean elämän loppu, tietokirja, Atena 2012
Pieni suuri energiakirja – Opas energiatehokkaaseen asumiseen, tietokirja, Into 2010