Jussi Konttinen

 Jussi Konttinen Ladda en bild som kan publiceras

© D.R.

Tampere

Författarbesök
Föreläsningar

Skriv ut faktapaket

Logga in och beställ

Jussi Konttinen vie yleisöluennollaan kuulijat ihmeiden ja ikiroudan Siperiaan. Esitys sisältää puhetta, kuvaa, videoita sekä rekvisiittaa.

Målgruppen för mina böcker

Vuxna , Lågstadium , Gymnasium/yrkesskola , Högstadium

Beskrivning

Olen kirjoittanut tietokirjan Siperia – suomalaisen perheen ihmeellinen vuosi ikiroudan maassa, jonka HS Kirjat julkaisi 2019. Se on ”tieto- ja seikkailukirja”, joka perustuu perheemme elämään ja toimittajana tekemiini matkoihin Jakutiassa ja muualla Siperiassa 2016-2018. (ks. esimerkiksi HS Kuukausiliite). Päivätyönäni olen Helsingin Sanomien sunnuntaisivujen toimittaja.

Olen valmistanut Siperia-kirjasta yleisötilaisuuden, jonka olen esittänyt Oodissa Helsingissä, Turun kaupunginteatterissa, Oulun kaupunginkirjastossa ja lukuisissa kirjastoissa eri puolilla maata täysille saleille. Esityksen kesto on tunti + mahdolliset yleisökysymykset, esitys sisältää valokuvia, videota ja ääntä.

Vad jag gör under besöken

Siperia-esitykseni kesto on tunti + mahdolliset yleisökysymykset, esitys sisältää valokuvia, videota ja ääntä. Mukana on myös rekvisiittaa, johon yleisö pääsee tutustumaan.

Produktion

Siperia - suomalaisen perheen ihmeellinen vuosi ikiroudan maassa. HS Kirjat, 2019
Etelä-Kuola - lähelle kauas. RAMK, 2008.
Sankarimatkailijan Komi. Like, 2007.
Sankarimatkailijan Arkangeli. Like, 2005.
Diskosad andegraund. Tampereen yliopisto, 2000.