Anu Kiiveri

 Anu Kiiveri Ladda en bild som kan publiceras

© Bayleigh Vedelago

Vantaa

Författarbesök
Föreläsningar
Bokprat
Verkstäder
Virtuella författarbesök

Skriv ut faktapaket

Logga in och beställ

Målgruppen för mina böcker

Vuxna , Lågstadium , Gymnasium/yrkesskola , Högstadium

Beskrivning

Olen helsinkiläinen tietokirjailija, joka on erikoistunut hyvinvointi aiheisiin. Kirjoitan freelance pohjalta myös lehtijuttuja muun muassa matkustamisesta yhdistettynä liikuntaan ja terveelliseen elämään. Olen aiemmin kirjoittanut myös niin ikään hyvinvointi aiheista blogia muun muassa FIT, Iltalehti ja Kauneus&Terveys lehtien nettisivuille. Olen myös opiskellut ravintoneuvojaksi sekä personal traineriksi. Elän niin kuin kirjoitan.

Ensimmäinen kirjani Rock’n’Roll Juicer (Like 2015) on visuaalinen tietopaketti mehustamisesta, sen hyödyistä ja siitä, kuinka mehustaminen kannattaa aloittaa. Kirja sopii kaikenlaisille mehustajille ja käsittelee aihetta hieman erilaisesta näkökulmasta kun muut vastaavat kirjat. Kirjan muut tekijät ovat Jyrki Linnankivi ja Ville Juurikkala.

Toinen kirjani Kaunis, terve ja hyvinvoiva (Bazar Kustannus 2017) on kokonaisvaltainen paketti hyvinvoinnista. Kirjassa käsitellään muun muassa ravinnon merkitystä, liikuntaa ja sisäistä hyvinvointia. Kirja sisältää paljon kauniita kuvia, ruoka – ja liikuntaohjeita. Kerron ja opastan helposti ja käytännöllisesti kuinka pitää itsestään huolta kaiken ikää. Kirja on helppolukuinen ja hyvä opas käytännönläheiseen hyvinvointiin.

Vad jag gör under besöken

Olen valmis puhumaan hyvinvoinnista kokonaisvaltaisesti. Luento sopii erityisesti tytöille ja naisille, jotka haluavat helposti ja käytännönläheisesti pitää itsestään huolta. Etenkin terveellinen ravinto, monipuolinen liikunta ja mielen hyvinvointi ovat mieltäni lähellä. Pidän mielelläni työpajoja esimerkiksi mehustamisesta tai smoothien juomien tekemisestä.

Produktion

Kaunis, terve ja hyvinvoiva (2017, Bazar)
Rock'n'Roll Juicer (2015, Like)