Tuuli Hypén

 Tuuli Hypén

© Ami Koiranen

Turku

Författarbesök
Verkstäder

Skriv ut faktapaket

Logga in och beställ

Olen rento ja osaava sarjakuva-alan ammattilainen, jolta ei lopu juttu kesken!

Målgruppen för mina böcker

Aikuiset , Lågstadium , Förskola , Lukio/ammattikoulu , Päiväkoti/esikoulu , Högstadium

Beskrivning

Olen 1983 syntynyt turkulainen sarjakuvantekijä ja kuvittaja. Olen julkaissut useita sarjakuva-albumeita vuodesta 2010 lähtien.

Tunnetuin sarjakuvahahmoni citykettu Nanna on seikkaillut sekä sarjakuva-albumien sivuilla että arki- ja sunnuntaisarjakuvina Helsingin Sanomissa, Turun Sanomissa ja muutamissa muissa suomalaisissa sanomalehdissä. Olen piirtänyt myös muita sarjakuvia ja luontoaiheisia Veikka-lastenkirjoja. Vedän toisinaan lapsille ja nuorille sarjakuvapajoja kirjastoissa ja kouluissa.

Vad jag gör under besöken

Puhun mielelläni kuvittamisesta ja sarjakuvantekijän työstä, sanomalehtisarjakuvien syndikoimisesta ja yleisesti suomalaisesta sarjakuvakulttuurista. Olen sanavalmis ja hauska esiintyjä.

Vedän myös mielelläni sarjakuvapajoja, joissa suunnitellaan sarjakuvahahmoja ja tehdään sarjakuvan kerrontaan liittyviä harjoituksia. Sarjakuvapajailuun riittää kopiopaperi ja nippu lyijykyniä, joten pajan järjestäminen on melko edullista siihen nähden miten paljon iloa pajailu tuottaa etenkin pienille piirtäjille. Olen tottunut pajojen vetäjä ja minulla on kokemusta nuorisotyöstä, joten osaan luontevasti kohdata ja huomioida eri-ikäisiä lapsia ja nuoria ja pitää yllä hyvää ilmapiiriä.

Produktion

Lista tuotannostani löytyy kotisivuiltani, linkki alla.