Markus Forsell

 Markus Forsell Ladda en bild som kan publiceras

© Liisa Valonen

Lahti

Författarbesök
Föreläsningar
Virtuella författarbesök

Skriv ut faktapaket

Logga in och beställ

Isäkirjan (2020) toinen kirjoittaja ja Vuoden Isä 2013. Kokenut sote-ammattilainen, rutinoitunut esiintyjä ja "outo ja hassu" isä.

Målgruppen för mina böcker

Aikuiset

Beskrivning

Isyys puhuttaa ja aitous kiinnostaa! Kolmen lapsen isänä tiedän, että isänä oleminen on tunteiden vuoristorataa. Isäkirjan (2020/ Readme.fi) toisena kirjoittajana laitan itseni likoon tositarinoideni kautta. Kirjailijavierailulla tai asiantuntijaluennolla oivallutan ja haastan läsnäolijoita omakohtaisten tarinoideni avulla. Pidän dialogista ja tarjoan mahdollisuuden keskusteluun erilaisista näkökulmista. Vaikka minut on valittu Vuoden Isäksi 2013, olen silti se tavallinen isä siitä naapurista. Kokemukseni sosiaali- ja terveysalalta ja isä-hankkeesta antavat minulle arjen perspektiiviä työn ja perhe-elämän yhteensovittamiseen ja isien kanssa työskentelyyn.

Vad jag gör under besöken

Puhun mielelläni omakohtaisesti isänä olemisen tärkeydestä, lapsen herättämistä tunteista ja teoista niiden seurauksena. Kirjailijavierailulla kerron Isä-kirjan ideasta, miesten välisen dialogin mahdollisuuksista. Tunnen työ- ja perhe-elämän lainsäädännön ja omista perhevapaiden ajoista kerron mielelläni. Puheessani haastan läsnäolevia isiä, isäksi toivovia ja isien kanssa eläviä pohtimaan mm. omaa tapaa kertoa isänä olemisen demoneista, onnenhetkistä ja peloista. Isäkirja ei ole vain isille suunnattu, vaan isien kanssa työskenteleville sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisille. Oma kokemukseni toimialalta kuuluu esityksissäni.

Produktion

Isäkirja - Tositarinoita, jotka jokaisen isän tulisi lukea, 2020, Readme.fi