Tapani Bagge

 Tapani Bagge

© Karoliina Ek / Tammi

Hämeenlinna

Författarbesök
Föreläsningar
Verkstäder
Festtal

Skriv ut faktapaket

Logga in och beställ

Olen tehnyt satoja vierailuja ympäri maata. Kerron, miten minusta tuli kirjailija, mitä kirjailijan työ vaatii ja miten kirjat syntyvät.

Målgruppen för mina böcker

Vuxna , Lågstadium , Förskola , Gymnasium/yrkesskola , Högstadium

Beskrivning

Kirjoitan lapsille, nuorille ja aikuisille: jännitystä, huumoria ja historiaa. Olen julkaissut yli 120 kirjaa ja tehnyt vuosien varrella satoja koulu- ja kirjastovierailuja. Vierailuilla kerron, miten minusta tuli kirjailija, mitä kirjailijan työ vaatii ja miten kirjat syntyvät. Kerron myös tositarinoista kirjojen takana. Pidän myös dekkaripajoja aikuisille. Oen mm. pitänyt kesäisin viikon mittaisen dekkaripajan vuodesta 2004, ensin Oriveden opistossa ja sitten Ahlmanilla.

Vad jag gör under besöken

Vierailuilla kerron, miten minusta tuli kirjailija, mitä kirjailijan työ vaatii ja miten kirjat syntyvät. Kerron myös tositarinoista kirjojen takana.

Aikuisten dekkaripajassa perehdytään rikostarinan tekemiseen käytännössä oppikirjani Se murhaa joka osaa (CrimeTime/Docendo 2016) pohjalta. Viikon pajassa tavoitteena on, että jokainen saisi aikaan rikosnovellin. Lyhyemmissä pajoissa joko tehdään lyhyt novelli tai sitten tyydytään henkilöiden ja juonen kehittelyyn sekä ehkä alun kirjoittamiseen.

Produktion

Päälle sata kirjaa: rikosromaaneja, novellikokoelmia, nuortenromaaneja, lastenkirjoja, tieto- ja oppikirjoja. Lisäksi sarjakuvakäsikirjoituksia, näytelmiä, kuunnelmia, tv-käsikirjoituksia, lehtijuttuja, suomennoksia.
https://tapanibagge.wordpress.com/tuotanto/